• Player 1
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Adanali Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Adanali

Este disponibil acum, Adanali Episodul 1 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Adanali".

Adanali a fost exilat la secția de poliție din Izmir pentru un comportament reușit, dar indisciplinat. S-a întors la îndatoririle sale din Istanbul și l-a arestat pe Maraz Ali, care conduce cea mai mare rețea de crime organizate din Istanbul. O uriașă surpriză îl așteaptă pe Adanali care vine la Istanbul. Acum este comandat de un responsabil numit İdil, care îl urmărește pe Maraz Ali de mult timp. Pe de altă parte, Maraz Ali, care nu avea dovezi pentru a găsi dovezi, a comis un jaf major la cazinou. Inspectorul șef Idil a vrut să-l prindă pentru că l-a întâlnit pe Maraz Ali într-un accident pe care l-a planificat și s-a angajat într-o mare aventură …

Producție: Kuzey Producător: Ali Gündoğdu, Mehmet Yiğit Alp Scenariu: Tayfun Güneyer Regizor: Tayfun Güneyer, Kartal Çidamlı Actori: Oktay Kaynarca (Adanalı Yavuz), Mehmet Akif Alakurt (Maraz Ali), Selin Serıay Alik (Tilki Timur) Manager Nevzat)

Vizite: 2666

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *