DMCA – Informatii utile

DespreSeriale.Biz este un site legal de divertisment care indexează conţinut gratuit ce se găseşte la liberă circulaţie pe internet. Acest site indexează coduri embed de înregistrări sau capturi video gratuite, incarcate de diversi utilizatori ale unor platforme digitale, retele sociale sau de video sharing precum: Youtube.com, Dailymotion.com, Vk.com, Ok.ru, Vimeo.com, Videomega.tv, Video.mail.ru, Vimple.ru, Trilulilu.ro, Netu.tv, Okstream, Evoload şi altele, iar continutul gasit pe acestea apartine proprietarilor de drept sau in anumite cazuri persoanei care l-a uploadat pe acel site, DespreSeriale.Biz, nu are cum sa verifice legalitatea acestor fisiere, firma de gazduire a acelui material (video, audio) este responsabila in acest caz de inlaturarea fisierului in cauza ori/sau sa ia masurile ce se impun in acea situatie.

Site-ul DespreSeriale nu stochează informaţii ale utilizatorilor. Noi nu găzduim sau încarcam niciun fişier media, video, audio şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine site-ul nostru. Dacă aveti orice problema legală vă rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi neavand nicio putere asupra lor. Deasemenea, nici un fisier de tip imagine nu este stocat sau încarcat pe platforma DespreSeriale.Biz, acestea sunt găzduite sau preluate gratuit prin link incorporat și liber, de pe platforme ca (Google+, Picasa, Facebook, MeWe, Telegram, Whatsapp, Twitter, Instagram, Flickr, Imgur sau Blogspot). Daca sunteti de parere ca pe acest site se gasesc materiale pentru care aveti drept de autor, va rugam sa contactati administratorul site-ului si sa precizati locatia exacta a materialului, iar acesta va fi sters in cel mai scurt timp!

Informatiile obligatorii în cerere: Numele si adresa URL exacta (a materialului dvs. cu drepturi de autor), Informatii de contact, astfel incat sa va putem contacta (adresa, telefon si e-mail). Dovada clara că detineti dreptul de autor pentru acest continut sau dovada că sunteti un reprezentant al persoanei / companiei care detine acest material. Pentru o astfel de cerere, va rugam sa ne trimiteți cerere prin formularul de mai jos(Contact).

Vă sugeram ca, daca intr-adevar doriti sa eliminati permanent materialul dvs. cu drepturi de autor de pe Internet, sa contactați administratorul de la URL-ul exact in care materialul dvs. cu drepturi de autor este gazduit. Simpla eliminare a link-ului de pe acest site nu va duce si la eliminarea de pe internet a materialului video pentru care aveti dreptul de autor.

 

All claims of copyright infringement on or regarding this Website should be emailed to CONTACT