8.67
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 voturi, medie: 8,67 din 5)
Încarc...
Stadiul relației: complicat

Stadiul relației: complicat Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Stadiul relației: complicat. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu original: İlişki Durumu: Karışık
Titlu romana: Stadiul relației: complicat
Gen: Comedie, Romantic, Drama
Episoade: 53

Aysegul (Seren Sirince) este o fată inocentă și veselă care locuiește în frumoasa ei casă mare și moștenită de la părinții ei hotărâți. Este singură, scriind scenariul serialului TV. Într-o zi, cea mai bună prietenă a ei a înșelat-o și a făcut-o să creadă că i s-a oferit o vacanță gratuită în Grecia. A acceptat călătoriile gratuite și a plecat în Grecia. În timpul sărbătorilor, l-a cunoscut pe celebrul actor Berk Oktay, dar întâlnirea nu a decurs fără probleme și, în cele din urmă, i-a aruncat-o. Întâmplător, au ajuns să stea în același hotel.

Când Aysegul a ajuns la hotel, a constatat că numele ei nu fusese rezervat. Cu ajutorul unui tânăr frumos, Pamir Pekin, a ajuns în sfârșit în camera de hotel. Cu toate acestea, știa ce nu este în regulă, dar nu a putut să o contacteze pe prietena care i-a oferit așa-numita călătorie gratuită. De asemenea, și-a dat seama că nu are bani. Prin urmare, a împrumutat bani de la Can și a ajuns acasă în siguranță.
Când Aysegul s-a întors acasă, a descoperit că casa ei fusese vândută lui Kan. Înțelege că cea mai bună prietenă a ei a vândut casa când a plecat. Deși nu poate să o accepte acasă, Kan o poate ajuta, dacă ea acceptă să fie servitoarea lui, va părăsi casa și va fi responsabilă de curățenie și gătit. Aysegul nu are altceva decât să accepte oferta de a rămâne acasă și de a rambursa datoria către Can.

Secvența comică a evenimentelor le permite să încheie un contract de căsătorie. Can speră să trezească gelozia față de admirația copilăriei sale Elif (Eda Ece) și să atragă atenția presei pentru o vreme. Pe de altă parte, Aysegul vrea să-și întoarcă casa. Prin urmare, au decis să se prefacă căsătorit timp de 6 luni.În seria „complexă” de povești, veți explora viețile lui Aysegul și Can care se prezintă ca cupluri căsătorite, dar nu se înțeleg bine unul cu celălalt. Ayseg și Can vor începe să se iubească în cele din urmă? Va deveni această căsătorie falsă dragoste în viața reală? Poate Aysegul să-și întoarcă casa la sfârșitul contractului de căsătorie?

Vizualizari: 30160

Categoria: ComedyDrama

Actori: , , , ,

Stare: Ended

Durata (minute): 120 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 8.5

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *