0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Nevinovat

Nevinovat Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Nevinovat. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Innocent (Masum) este prima dramă turcească online.

Youssef (Ali Atay) este șeful echipei de omucidere din secția de poliție. Este divorțat, dar nu poate să nu-și urmărească fosta soție Ferid (Esla Kizildogan) și fiica Elif (Melvi Artes). El continuă să controleze viața fostei sale soții, deoarece crede că fiica lui locuiește în casa altui bărbat.

Într-o zi, Yusuf a fost însărcinat să se ocupe de o crimă misterioasă. Pentru a rezolva cazul, Yusuf a părăsit Istanbulul și s-a întors în orașul său natal. Fără a-și dezvălui adevăratele intenții, scopul său este să colecteze cât mai multe informații posibil și, în cele din urmă, să rezolve cazul într-un mod secret.În acest caz misterios, Yusuf vrea să afle ce s-a întâmplat cu familia ofițerului de poliție pensionat Safedit (Haruk Birgina). Cevdet are doi fii: Tarik (Okan Yalabik) și Taner (Serkan Keskin). Potrivit raportului poliției, Tanel și soția lui Tariq, Emmel (Tulin Orson), au fost uciși într-un accident de mașină. Cu toate acestea, când mașina a intrat în fundul lacului, trupul lui Tanner nu a putut fi găsit.

Poliția s-a îndoit de caz și a investigat dacă a existat o crimă. Cu toate acestea, nu au putut găsi nicio dovadă. Așa că Yusuf a fost repartizat în secret în acest mic oraș.

De fapt, Yusuf îi cunoștea pe ofițerul de poliție pensionat Safedette și pe fiul său. Și-a petrecut copilăria în acest mic oraș, unde a fost colegul de joacă din copilărie al lui Tan’er.Drept urmare, s-a apropiat cu ușurință de familia sa și a început o anchetă secretă a cazului. De-a lungul timpului, Yusuf și-a dat seama că în orașul său liniștit erau ascunse secrete șocante. Cine este nevinovat și cine este vinovat se împletesc.

Seria de televiziune Innocent (Masum) povestește despre o crimă misterioasă. Viața de zi cu zi a ofițerului de poliție pensionat Cevdet a suferit schimbări dramatice după veștile teribile ale fiului său mai mic. Va reuși Yusuf să rezolve acest caz misterios? De ce se schimbă brusc viața fericită a lui Tariq și Emmel? Va descoperi Cevdet adevăratele intenții ale lui Yusuf? Va încerca Cevdet să-și salveze familia?

Stare: Ended

Durata (minute): 60 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 8.2

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *