• Player 1
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Pretul dragostei Episodul 58 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Pretul dragostei

Este disponibil acum, Pretul dragostei Episodul 58 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Pretul dragostei".

„Apa în Dragoste Iubirea nu este calmă!”

S-a terminat totul? Sau va depăși Omer tot ceea ce i s-a întâmplat ca de obicei? Indiciile apărute în mintea lui Omer au schimbat complet cursul evenimentului. Va încerca Ömer İplikçi să rezolve problema și să recâștige o a doua șansă? Vom urmări acest lucru împreună …

Este timpul să calculăm! Sunt singuri și nu au unde scăpa. Decizia trebuie luată aici. Când a spus ce se va întâmpla acum, Defne a stat în fața lui Ömer cu tot curajul și ne-a făcut pe noi și pe Ömer să ne suflăm.
Apele din triunghiurile Pamir, Defne și Ömer se încălzesc! Pamirii au declarat război și au luat armele. Continuându-și planul de unde a rămas, ce risc își va asuma Pamir pentru a-l împiedica pe Defne să piardă în fața lui Ömer?
Cum s-a stabilit Koray cu Ömer și s-a alăturat familiei Passionis?Care este decizia lui Ömer cu privire la Koray? Totul este în regulă, fă primul pas. Dar Sinan și Seda au continuat să dea lovituri de colț. Cine va face primul pas?
Esop a fost jignit, Esop a lipsit … dar s-a trezit în vis. Acum știa adevărul. Problema dintre Cevdet și Ayșegül a făcut necesară intervenția întregii comunități. Aceste evenimente uimitoare l-au împins pe Iso în centrul inelului de foc. Ce va face Esop când va afla că Isegul este căsătorit?
Și Hulusi a descoperit în cele din urmă că Omer s-a întors! Hulusi, care și-a donat proprietatea lui Defne, i-a dat lui Neriman și Necmi o nouă misiune. Neriman İplikçi aduce noua sa misiune și noul plan …

Vizite: 5937

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *