8
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 voturi, medie: 8,00 din 5)
Încarc...
Vara trecuta

Vara trecuta Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Vara trecuta. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu original: Son Yaz
Titlu romana: Vara trecuta
Gen: Dramă

Procurorul Selim Kara a fost complet invitat în mod neașteptat de liderul mafiei Selçuk Tașkın, care o încercase în urmă cu opt ani. Selçuk Tașkın va servi ca martor în schimbul faptului că Kara își va controla fiul, Akgün Gökalp Tașkın. Akgün Gökalp este un tânăr nebun, complet scăpat de sub control, a ales același drum ca și tatăl său. El a fost implicat în viața oamenilor care ar fi trebuit să fie departe, iar viața lui era în pericol.

Selim locuiește singur la Istanbul cu familia, pentru siguranța familiei sale. Soția sa Canan, fiica Yağmur și fiul Altay locuiesc în districtul Çeinme din Izmir și duc o viață de familie fără tată … Selim a fost forțat să aibă o mână grea cu fiul lui Selçuk Tașkın. Din cauza problemelor familiale, a fost forțat să aducă producătorul de emisiuni pentru că a trebuit să se ocupe de unele probleme personale de familie din Çeșme. Indiferent ce ar fi, Selim trebuie să-și salveze căsnicia. Cu toate acestea, Akgün Gökalp cu siguranță nu intenționează să spună „mulțumesc” și să călătorească cu Selim. Dar când a descoperit că Selim Kara este procurorul care l-a arestat și l-a judecat pe tatăl său în urmă cu câțiva ani, lucrurile s-au complicat foarte mult.

Vizualizari: 27193

Categoria: CrimeDrama

Actori: , , ,

Studio:

Stare: Returning Series

Anul in care a aparut:

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *