• Player 1
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Adanali Episodul 41 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Adanali

Este disponibil acum, Adanali Episodul 41 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Adanali".

Când Adanali a aflat că fiica lui a scăpat, a mers după Sofia cu fotografia lui. Cu toate acestea, nu a reușit să obțină răspunsul pe care și-l dorea de la niciun om de afaceri. În timp ce continua să dispere, o mașină a trecut în viteză pe lângă el și câteva secunde mai târziu a fost șocat de situație când a văzut mașina poliției. Un bărbat care părea să fie de partea unui criminal a condus poliția în partea greșită și a permis criminalului să se sustragă de la poliție. Adanar, care a asistat la această situație, nu a fost liniștit și l-a urmărit pe infractor. Adanar așteaptă să se miște minute.

Pentru a-l salva pe micuțul Ali, Malaz Ali, Idil și echipa sa au venit cu un plan perfect pentru a fura tiparele valutare de la banca centrală. Dar există o situație pe care nu o iau în considerare. Managerul Nevzat realizează că Banca Centrală este jefuită. Pentru a preveni acest lucru, Adanali i-a numit pe Malaz Ali, Idil și Maria.

Vizite: 20

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *