7.33
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 voturi, medie: 7,33 din 5)
Încarc...
Pasarea de smarald

Pasarea de smarald Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Pasarea de smarald. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu din Turcia: Zemheri
Titlu romana: Pasarea de smarald
Categoria Serialului Turcesc: Dramă

Zumlut (Ceren Yilmaz) este o fetiță frumoasă care locuiește cu mama ei Ulfite (Hatice Aslan), sora Meliha (Miray Akay) și tatăl. Lucrează într-o fabrică și își întreține financiar familia.

Fabrica unde lucrează Zumrut este deținută de puternica familie Demirkan. Familia Demirkan este o familie bine-cunoscută în Capadocia.

Moștenitorul familiei Demirkan este tânărul și chipeșul Serat (Alp Navruz), care s-a îndrăgostit de Zumrut.

După ce Samhart a fost eliberat din serviciul militar, Zumrut și Sehart s-au întâlnit în secret și au visat să se căsătorească.

Zumrut a fost dispusă să-și aștepte iubitul, dar când a descoperit că Sehart a fost ucis de serviciu, planul ei de căsătorie a fost răsturnat.

Vestea proastă s-a răspândit în toată Capadocia. Nu numai familia Demirkan, ci și Zumrut au deplâns moartea lui Serhat.

Un an mai târziu, soarta lui Zumrut s-a intersectat din nou cu familia Demirkan. De data aceasta, unchiul lui Serhat, Adil, i-a cerut lui Zumrut să dea o mână de ajutor.

Adil este un bărbat de vârstă mijlocie care este șeful fabricii în care lucrează Zumrut. Era fascinat de puritatea, frumusețea și grija lui Zumrut.

Adil a găsit în sfârșit pe cineva dispus să se căsătorească, dar indiferent de ceea ce a făcut, nu a putut câștiga inima lui Zumrut.

Chiar dacă Adil ar proveni dintr-o familie bogată, Zumrut nu ar accepta cererile de căsătorie. Nu putea să explice că l-a cunoscut pe Serhat, nepotul lui Adil. Îl mai iubea pe Serhat și plângea după el după moartea sa. Prin urmare, ea a refuzat cererea de căsătorie.

Cu toate acestea, mama lui Zumrut, Ulfet, a descoperit că puternicul Adil Demirkan a fost atras de fiica ei.

Ulfet este o femeie pasională care vrea să scape de sărăcie. Prin urmare, speră că fiica ei se va căsători cu cei bogați. Când a aflat că ar putea fi soacra familiei Demirkan, a încercat din răsputeri să-l convingă pe Zumrut să accepte cererea de căsătorie.

Ulfite a folosit toate tehnicile din carte pentru a-și convinge fiica. În cele din urmă, a colaborat cu fiica ei tânără Meliha (Miray Akay) și a elaborat un plan secret. Conform planului lor, dacă Zumrut nu este de acord să se căsătorească cu Adil Demirkan, Ulfet o va forța pe Meliha să se căsătorească, iar Meliha va lupta pentru simpatia surorii sale și va amenința să se sinucidă. Planul lor a avut succes, iar Zumrut a fost de acord să se căsătorească și să-și salveze sora.

Zumrut și Adil și-au ținut nunta și au primit salutări. După căsătoria formală, au fost șocați.

Serhat a apărut brusc la nuntă. Toată lumea a fost surprinsă de moarte. Când toată lumea a fost fericită să-l vadă în viață, Zumrut a simțit un regret mare pentru decizia ei de nuntă.

Povestea serialului TV „Zumruduka” (Phoenix) este despre o fată frumoasă, Zumrut, care s-a căsătorit cu un bărbat bogat Adil când a murit iubitul ei Sehart. Când va descoperi că iubitul său Serhat este încă în viață, va lua în calcul Zumrut decizia de căsătorie? Va afla Sehart adevărul despre această căsătorie și va înțelege decizia lui Zumrut? Pot Zumrut și Serhat să facă față tuturor obstacolelor pe care le întâmpină și să mențină dragostea reciprocă?

Vizualizari: 29673

Categoria: Drama

Stare: Serial Turcesc

Voturi: 7.5

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *