• Player 1
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Adanali Episodul 14 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Adanali

Este disponibil acum, Adanali Episodul 14 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Adanali".

Când adepții au crezut că a distrus bomba, Zeus a avut o mare surpriză pentru ei.
Maraz Ali și petrecerea lui au venit la locul unde urmează să aibă loc prezentarea de bijuterii de modă. În timpul raidului la spălătorie auto, Adanar Fifteen și Idir, care au verificat fotografiile făcute, au văzut în ziar știrile despre prezentarea de bijuterii și au acționat imediat, fără să piardă timpul. Lucrurile se complică atunci când un invitat neinvitat participă la o prezentare de modă.

A fost jignit la Istanbul și a clătinat din cap; infracțiunile mărunte precum delapidarea, tâlhăria, contrabanda, frauda au devenit parte din viața de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul dintr-un oraș din ce în ce mai „criminal”, nu este de ales decât să-l menționăm pe „Adanaly” Yavuz (Oktay Kaynarca), unul dintre șefii departamentului crimei organizate din Istanbul.Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) este liderul celei mai mari bande criminale din Istanbul. Din exterior, Maraz Ali arată ca proprietarul spălătoriei auto în aer liber din Ulus, Istanbul, care poate spăla cinci sau șase mașini în același timp, de fapt tot felul de furturi, tâlhării și tâlhării care au loc Optzeci la sută. Aveți personal special instruit în oraș.

Vizite: 418

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *