6.67
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 voturi, medie: 6,67 din 5)
Încarc...
Patria mea esti tu

Patria mea esti tu Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Patria mea esti tu. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu din Turcia: Vatanim sensin
Titlu romana: Patria mea esti tu
Categoria Serialului Turcesc: Istoric, Drama
Numar total de episoade: 59

Cevdet (Halit Ergenc) a fost un comandant de succes al Imperiului Otoman care a luptat pentru țara sa în războaiele balcanice. Chiar dacă îndeplinește o sarcină dificilă, nu își va pierde niciodată speranța și spera să lupte pentru ultima sa picătură de sânge. Are o familie care locuiește în Salonic, inclusiv frumoasa lui soție Aziz (Berguzar Korel), mama Hassibi (Celile Toyon), fiul adoptiv Ali Kemal (Kubilay Aka)) și fiicele Miray Daner și Pinar Deniz.
Cevdet speră să facă tot posibilul pentru țara sa, fără a-și lua în considerare propriul viitor. Unii dintre colegii săi au început să salveze vieți chiar înainte de căderea Imperiului Otoman. În aceste vremuri dificile, Safet a fost trădat de prietenul său apropiat Onur Saylak și s-a trezit capturat de soldații aliați timp de 8 ani.Trădătorul Tevfik are o iubire secretă pe termen lung pentru Azize, în principal din acest motiv și-a trădat prietenul apropiat. El l-a informat pe Azize că Cevdet a fost ucis în război și le-a spus să părăsească Balcanii și să se mute în İzmir în regiunea Egee turcească. Azize nu are de ales decât să abandoneze totul și să-și câștige existența pentru familia sa. Deși îi este dor de soțul ei iubit în fiecare zi, totuși petrece momente dificile într-o familie dificilă pentru a ține familia împreună.
Opt ani mai târziu, Yildiz (Pinar Deniz) a devenit o domnișoară frumoasă, comportamentul ei era egoist și spera doar să ducă o viață prosperă și glorioasă. Hilal (Miray Daner) a devenit un luptător împotriva ocupanților din Izmir și s-a organizat împreună cu prietenii ei pentru a publica în secret ziare pentru a enerva publicul împotriva ocupației. Ali Kemal (Kubilay Aka) devine un tânăr ursuz care încearcă să facă față iubirii sale secrete. Azize a încercat din răsputeri să-i controleze pe cei trei copii.După sosirea armatei grecești la Izmir în 1919, nu numai că s-a schimbat viitorul Imperiului Otoman, ci și viața lui Azize și a familiei sale. Cevdet pare să fie de partea Greciei, purtând o uniformă militară greacă și susținând Grecia împotriva Imperiului Otoman. Întrucât nu putea dezvălui nimănui secretele sale, tot publicul îl considera drept un trădător și a fost lăsat singur de familia sa.
În povestea serialului de dragoste rănit, veți explora sfârșitul Imperiului Otoman în timp ce luați în considerare ce este iubirea adevărată. În fața trădării, dragostea nu se poate recupera niciodată? Va dezvălui Cevdet de ce este de partea Greciei? Chiar dacă își consideră soțul un trădător, Aziz va continua să-și iubească soțul? Va ști Cevdet că prietenul său apropiat Tevfik și-a trădat țara? Ce se va întâmpla cu Imperiul Otoman? Cum se va opune publicul ocupării Izmirului?

Vizualizari: 11369

Categoria: DramaHistory

Stare: Serial Turcesc

Anul in care a aparut:

Voturi: 7

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *