0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Yeter

Yeter Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Yeter. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Yasemin (Asli Bekiroglu) este a doua fiică a unei familii înstărite. Este răsfățată, dar poate deveni fericită cu orice ocazie. Când familia ei a dat faliment, a fost abandonată de mirele Cem (Ugur Kurul) în ziua nunții. Când a visat să meargă în luna de miere, Yasemin s-a trezit prinsă în mijlocul autostrăzii. A oprit un taxi și a mers să-l găsească pe vechiul lor șofer Hassan (Aldar Ozaguilar), despre care credea că este bunicul său. În același timp, Sapu (interpretat de Yilmaz Quint) s-a întors în Turcia după ce a studiat în Statele Unite. Tharp se îndrăgostește de Gul (Cere Kaya) care studiază și în Statele Unite. Deși are o diplomă de inginer, vrea să fie lector la o universitate în loc să lucreze într-o companie mare. Vrea doar să ducă o viață pașnică cu iubita lui fată. A fost pură coincidență faptul că Arthurming și Tharp s-au întâlnit în autobuz, doar pentru a descoperi o simplă neînțelegere între ei.
Mai târziu, Yasemin a descoperit că Sarp era nepotul șoferului ei de multă vreme. Pe de altă parte, Sarp află că iubitul său Gul este sora lui Yasemin. Yasemin și familia ei și-au vândut casa șoferului pe termen lung din motive financiare și au început să locuiască în casa lor. Nicăieri să mergem. Deși este prea dificil pentru ei, ei trebuie să trăiască în această casă și să se adapteze la noua lor viață. Când Yasemin dezvoltă unele sentimente pentru Sarp, care încă îl iubește pe Gul, viața lor devine mai complicată. În povestea seriei de televiziune Just smile (gulumse Yeter), veți explora viața familiei în timp ce încearcă să învețe cum să se adapteze la viața civilă din familia șoferului. Chiar dacă nu mai este bogat, va uita Yasemin trecutul și va începe o viață fericită? Va încerca Tharp să-și exprime sentimentele pentru Goul? Va continua Yasemin să creadă în bărbați după ce a fost aruncat în ziua nunții?

Stare: Ended

Durata (minute): 150 min

Anul in care a aparut:

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *