8.67
BoredFineGoodAmazingExcellent (6 voturi, medie: 8,67 din 5)
Încarc...
Trei Banuti

Trei Banuti Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Trei Banuti. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Seria a aflat că în proiect vor fi spuse poveștile a trei bărbați diferiți, dintre care unul este polițist, unul mafiot, iar celălalt este un criminal. Din ziua promovării, un singur jucător a fost numit, se raportează că jucătorul este Uraz Kejilaroglu. Uraz Kaygılaroğlu va da viață rolului proprietarului cazinoului „Kartal” din serialul TV Üç Kuruş.

Ekin Koç a fost invitat și să joace rolul celui de-al doilea actor din proiect, dar celebrul actor tot nu a dat un răspuns. Ekin Koç, care a apărut în fața publicului în serialul TV „Awakened Great Seljuk”, îi va da viață polițistului dacă va accepta această propunere. În special, publicul serialului pit a făcut urechea surdă la știrile despre ÜçKuruş, iar cercetările continuă. Çukur va fi proiectat în aceleași scene dinamice ca și Çukur, câștigând o reputație în fiecare știre.
Pe lângă publicitatea făcută până acum, se fac cercetări asupra proiectului serialului TV Üç Kuruş, care şi-a câştigat o reputaţie în diferite moduri. Deși fiecare știre auzită și scrisă despre proiect va emoționa publicul, noua decizie va trezi și interesul oamenilor. În sfârșit, noi informații despre serialul Üç Kuruş pregătit de Ay Yapım, care va apărea în fața publicului pe ecranul Show TV. În ultimul episod din „Çukur”, care a doborât recordul de rating, serialul ÜçKuruş a fost promovat pentru prima dată sub formă de graffiti. Nu este ușor să înveți despre noile proiecte foarte așteptate. Se spune că proiectul ar putea apărea pe ecranele TV în octombrie, însă această informație este momentan neclară.Seria de povestiri va fi regizat de Sinan Öztürk, povestind povestea ucigașilor în serie și ceea ce s-a întâmplat în relația triunghiulară dintre poliție și mafie. Ekin Koç este al doilea actor din serie. Potrivit rapoartelor, serialul a ajuns la un acord cu Uraz Kaygılaroğlu, pe care l-am urmărit ca Gediz în serialul TV Sefirin Kızı. Un actor care joacă rolul lui Kartal este o alegere bună…

Stare: Returning Series

Durata (minute): 120 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 7

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *