10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 10,00 din 5)
Încarc...
Tine minte

Tine minte Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Tine minte. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Gonul (Gokce Bahadir) este o tânără care a crescut într-un orfelinat. A devenit o asistentă chirurgicală de succes și a trăit singură într-o casă confortabilă din Istanbul. Este logodită cu Tekin (Onur Saylak), care lucrează în același spital cu un chirurg creier de succes și intenționează să se căsătorească cu el în curând.

Tekin provine dintr-o familie bogată și are totul în această viață, cu excepția iubirii. A încercat să-și depășească trecutul traumatic, așa că avea nevoie de dragostea și sprijinul lui Gonul. Arată perfect în toate privințele, dar, de fapt, are unele probleme fizice pe care le ascunde de toată lumea.

Gonul și Tekin au început să se pregătească pentru nunta lor. Tatăl lui Tekin nu este de acord cu această căsătorie, deoarece crede că orfanul Gonul nu este o mireasă potrivită pentru familia lor bogată și prestigioasă. În ciuda dezaprobării sale, Gonul și Tekin nu au vrut să pună capăt relației lor și au vrut să fie fericiți împreună.Când Gonul a mers să participe la repetiția vestimentară de mireasă, fosta iubită a lui Tekin a apărut brusc și i-a spus lui Gonul câteva secrete tulburătoare despre Tekin. Fosta iubită a încercat să-l convingă pe Gonul să stea departe de Tekin și a încercat să explice că Tekin era un bărbat foarte periculos.

Când Gonul l-a văzut pe Tekin discutând cu această tânără femeie, a început să se îndoiască de Tekin, dar oricum a vrut să aibă încredere în el. Câteva zile mai târziu, Gonul a primit câteva fotografii de la fosta iubită, dovedind că a fost bătută urât în ​​trecut. Gonul a decis să vorbească cu această fostă iubită pentru a afla mai multe despre trecutul lui Tekin. Cu toate acestea, a descoperit că fosta iubită s-a sinucis.

După ce fosta lui iubită a fost găsită moartă, Gonul a început să-și pună la îndoială propria viață și moartea. Crede că nu-l cunoaște bine pe Tekin. Când a vrut să amâne nunta, a constatat că Tai Jin a reacționat exagerat și a fost bătut.Gonul știa că Tekin era o persoană foarte periculoasă și a fugit din casa ei. S-a dus la casa mamei lui Hatice (Lila Gurmen), managerul orfelinatului unde a crescut Gonul. Mama lui Hatice a încercat din răsputeri să-l protejeze pe Gonul, dar nu a putut să-l convingă pe Gonul să se prezinte la secția de poliție.

Gonul vrea să uite totul în casa mamei lui Hatice. În timpul acestei călătorii, Gonul l-a întâlnit pe Yusuf (Engin Ozturk), un tânăr care a ajutat-o ​​să treacă peste dificultăți. Yusuf locuiește în apropiere și este tâmplar / designer de interior. Recent a fost eliberat din închisoare și a urmărit răzbunarea pentru fiul său mort.

Yousef provine de fapt dintr-o familie bogată, dar nu a vrut să comunice cu ei. Fiul său cel mic a fost ucis de dușmanii familiei, iar Yusuf a trebuit să-l omoare pe ucigaș în timp ce își proteja fiul și soția. Din acest motiv, Yusuf a petrecut trei ani în închisoare, jurând să-și răzbune nemulțumirile.
În procesul de căutare a răzbunării, Yusuf s-a îndrăgostit de Gnur.Acum Yusuf trebuie să ia o decizie dificilă între răzbunare și dragoste. În același timp, Yusuf și Gonul trebuie să-l învingă pe fostul logodnic psihopat Tekin, îl caută pe Gonul peste tot și nu vrea să-i lase în pace.

În povestea seriei TV Gonul, veți explora povestea unei tinere, Gonul, care și-a pierdut memoria într-un accident de mașină și a început să trăiască cu fostul ei logodnic bolnav mintal Tekin, care a fost indirect responsabil pentru incident. Va încerca să scape de fosta logodnică bolnavă mental Tekin? Va alege Yusuf să se răzbune sau să trăiască fericit în iubitul său Gonul? După ce a descoperit că Tekin este un om periculos, va încerca Gonul să aibă încredere în alt om?

Vizualizari: 4694

Categoria: Drama

Actori: , , ,

Studio:

Stare: Ended

Durata (minute): 120 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 6.5

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *