7
BoredFineGoodAmazingExcellent (2 voturi, medie: 7,00 din 5)
Încarc...
Prizoniera dragostei

Prizoniera dragostei Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Prizoniera dragostei. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu original:Asla Vazgeçmem
Titlu romana: Prizoniera dragostei
Gen: Drama, Dragoste
Episoade: 168

Yigit (Tolgahan Sayisman) este un om de afaceri tânăr și bogat care nu a avut nimic în trecut, dar a reușit să obțină un mare succes cu propria muncă și entuziasm. Nu a crezut niciodată în dragoste și niciodată nu s-a gândit că se va îndrăgosti de cineva.

Prin urmare, Igit a fost de acord să se căsătorească cu fiica mătușii sale, Safak Pekdemir, chiar dacă nu o iubește. După ce s-a căsătorit, s-a concentrat asupra copiilor săi și și-a pus umerii pe volan.

Când Yigit și-a dat seama că nu mai poate continua așa, a vrut să divorțeze. Cu toate acestea, soția sa Iclal ar prefera să moară decât să divorțeze. În timp ce vorbeau în mașină, au avut un accident și Iclal a intrat în starea nefericită a unei stări vegetative permanente.

Pe de altă parte, Noor (Amine Gulse) este o fată tânără și frumoasă care locuiește în Adana (un oraș din sudul Turciei). După moartea părinților, a venit la Istanbul unde locuia mătușa ei.
Nur speră să găsească un loc de muncă în Istanbul și să înceapă să trăiască singură. Și-a găsit mătușa lucrând ca servitoare într-o casă mare deținută de Yigit.

După cum se întâmplă, viețile lui Yigit și Nur se intersectează și se îndrăgostesc la prima vedere. Cu toate acestea, Yijit nu a putut dezvălui că este căsătorit, iar soția sa se afla într-o stare vegetativă de aproape trei ani.

Când soția lui Yigit, Iclal, și-a revenit din starea vegetativă, povestea a devenit mai complicată.

În povestea serialului TV la care nu renunț niciodată (asla vazgecmem), veți explora viața unui bărbat care trăiește între două femei. Ce va face Nur când va afla că soția lui Yigit este încă în viață? Îl va ierta Nur pe Yigit în cele din urmă? Pot Nur și Yigit să trăiască fericiți împreună?

Stare: Ended

Durata (minute): 120 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 7.2

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *