8.25
BoredFineGoodAmazingExcellent (8 voturi, medie: 8,25 din 5)
Încarc...
Pretul dragostei

Pretul dragostei Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Pretul dragostei. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Defne (Elcin Sangu) este o tânără frumoasă, este chelneriță și își întreține familia. De la moartea părinților, a fost în pace cu bunica, fratele și sora mai mici. Deși nu are bogăție, nu se plânge niciodată și devine ușor fericită. Cu toate acestea, viața ei simplă a devenit prea complicată și, când fratele ei a fost datorat de mafie, viața ei s-a întors pe dos. Pentru a-și salva fratele, Defne trebuie să găsească 200.000 TL în 24 de ore.

Omer (Baris Arduc) este un tânăr CEO care deține un cunoscut magazin de încălțăminte. Este tăcut, serios, introvertit și muncitor. Când părinții lui au murit, a găsit liniștea într-un mic cizmar, unde a început să lucreze ca ucenic. A învățat cum să facă pantofi creând mărci cunoscute și și-a început propria afacere. Deși provenea dintr-o familie bogată, nu și-a dorit niciodată banii bunicului său și a vrut să facă totul singur.Trăiește într-un mod disciplinat, de parcă ar vrea să-și uite trecutul: ridicându-se prea devreme, vâslind, mâncând ceva într-o anumită zi și muncind din greu până prea târziu.

Când Omer a mers la restaurantul unde lucra Defne, cele două lumi diferite s-au ciocnit. Omar vrea să scape de numirea aranjată de mătușa sa Neriman (Nergis Kumbasar). Prin urmare, el a suplinit-o pe iubitul lui Defne fără a obține acordul lui Defne. L-a sărutat chiar pe Defne pentru a o convinge pe fată că ar trebui să se căsătorească dacă totul merge bine. Omer l-a folosit pe Defne pentru a distruge cu succes programarea programată, dar nu știa că toate acestea au fost văzute de mătușa sa Neriman.

Neriman a încercat să găsească o modalitate prin care Omer să se căsătorească în termen de șase luni pentru a-i mulțumi socrului, care i-a amenințat că îi va priva de moștenire. Voia să găsească o fată care să-l facă pe Omer să se îndrăgostească de ea în șase luni.Neriman și-a amintit de Defne și i-a făcut o propunere extraordinară. Conform acestei propuneri, Defne va deveni asistenta personală a lui Omer, va arăta frumoasă toată ziua, va face ceea ce îi place lui Omer și îl va face să se îndrăgostească de ea. Deși Defne nu a vrut să participe la acest gen de joc, ea a acceptat în continuare oferta de a-și salva fratele. A luat banii, și-a salvat fratele și a început o nouă viață plină de provocări.

În povestea lui Kiralik ask serialele TV, veți găsi o dragoste ciudată care începe de la joc și apoi devine realitate. Își va îndeplini cu succes misiunea Defne? Omer își va da seama jocul și va afla că Defne a primit ajutor de la mulți oameni pentru a-l face să se îndrăgostească de ea? Dragostea închiriată va deveni în cele din urmă iubire adevărată?

Stare: Ended

Durata (minute): 120 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 6.1

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 Comment

Mataru Roxana

at 12:47 pm

Buna ziua as vrea sa stiu dc nu sunt ultimele 2 episoade si cand se pot imcarca dureaza mult?