10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 10,00 din 5)
Încarc...
Pentru fiul meu

Pentru fiul meu Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Pentru fiul meu. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Poyraz Karayel (Ilker Kaleli) este un polițist care trăiește fericit cu fiul său. În procesul de luptă cu contrabanda, s-a trezit într-o capcană. A fost suspendat pe nedrept din cauza unor infracțiuni pe care nu le-a comis. A fost încarcerat un an, așa că a dat custodia fiului său socrului său.

Pe scurt, Poyraz are o viață plină de contraste ca numele său: Poyraz (vânt de nord-est) Karayel (vânt de nord-vest).

Un an mai târziu, când Poyraz a fost eliberat din închisoare, nu mai avea nicio speranță. El nu mai este polițist și nici nu are dreptul de a lua înapoi custodia fiului său, deoarece nu are un loc de muncă stabil. A început să lucreze ca șofer de taxi în timp ce îl urmărea în secret pe Bahri (Musa Uzunlar), cel mai mare lider mafiot din Istanbul. El informează în mod regulat poliția șefă despre mișcările liderului mafiot.Într-o zi, Poyraz a salvat viața liderului mafiei într-o luptă armată și și-a câștigat încrederea, deși nu intenționa să o facă. Drept urmare, a primit o ofertă de muncă de la liderul mafiei. Datorită acordului său cu ofițerul-șef de poliție, s-a alăturat mafiei pentru a-și lua fiul de la socrul său.

În același timp, Poyraz l-a întâlnit pe Aysegul (Burcin Terzioglu), un tânăr doctor frumos. S-au îndrăgostit profund la prima vedere.

Poyraz nu știa că Aysegul de care s-a îndrăgostit era fiica nașului Bahri.

În povestea fiului meu (poyraz karayel) serialul TV, veți explora povestea de dragoste a doi tineri destinați, care sunt strâns legați de mafie. Va primi Poyraz custodia fiului său de la socrul său? Va ști Aysegul faptul că Poyraz lucrează cu tatăl său? Va distruge Poyraz cel mai mare naș din Istanbul sau va deveni mafie?

Stare: Ended

Anul in care a aparut:

Voturi: 6.1

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *