9
BoredFineGoodAmazingExcellent (4 voturi, medie: 9,00 din 5)
Încarc...
Parola: Te iubesc

Parola: Te iubesc Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Parola: Te iubesc. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu din Turcia: Inadina Ask
Titlu romana: Parola: Te iubesc
Categoria Serialului Turcesc: Comedie, Romantic
Numar total de episoade: 32

Defne (Acelya Topaloglu) este o fată tânără și de succes care tocmai a absolvit o celebră universitate din Turcia. Va începe să lucreze ca inginer informatic la Arass Technology. Cu toate acestea, în prima zi lucrătoare, Defne a avut o dispută cu fratele ei gelos, deoarece fratele ei Cinar (Eren Vurdem) a simțit că hainele ei erau foarte evidente și sper că poartă haine conservatoare.
Pentru a nu întârzia, Defne a făcut ceea ce i-a spus fratele ei, dar ea purta încă haine și și-a schimbat secret hainele în parcarea Arass Technology. Defne l-a întâlnit întâmplător pe un tânăr în timp ce își schimba hainele și a presupus că este ofițer de securitate, dar de fapt el era CEO al Arass Technology și se numea Yalin (Can Yaman). Yalin nu și-a dezvăluit identitatea și l-a tachinat pe Defne.
Întrucât Defne a întârziat prea mult în prima zi de lucru, a sperat că șeful ei îi va oferi a doua șansă de a preveni întârzierea.Dacă găsește o problemă în codul computerului într-o zi, va ajunge la un acord și va avea dreptul să lucreze în continuare la Arass Technology.
Defne a rezolvat problema și a dovedit că este cea mai bună candidată la acest post. Cu toate acestea, a descoperit că persoana din parcare era CEO-ul Arass Technology. Când Defne a aflat că pleacă, a demisionat imediat în prima zi.
În același timp, Yalin și-a înțeles vina și l-a urmat pe Defne pentru a-și cere scuze, dar l-a prins din nou în zona de parcare în timp ce își schimba hainele. Dar de data aceasta, fratele lui Devni a apărut și l-a bătut pe Yalin. Când Defne a început să lucreze la Arass Technology, povestea a devenit prea complicată, iar fratele ei s-a îndrăgostit de sora lui Yalin Yesim (Nilay Duru).În serialul TV Love Out-Of-Spite (Inadina Ask), veți vedea povești interesante despre Defne și Yalin care lucrează în aceeași companie, dar care se înțeleg bine între ei. Vor începe Defne și Yalin să se iubească? Va rezolva Defne toate problemele din primul ei loc de muncă?

Vizualizari: 18064

Categoria: ComedyRomance

Stare: Serial Turcesc

Anul in care a aparut:

Voturi: 7.5

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 Comment

Bazavan Luciana

at 9:22 pm

Buna seara,
Va rog sa postati si episoadele de la nr 67 la nr 81 , subtitrate in limba romana, din serialul ,,Parola te iubesc”. Sunt foarte interesata si dezamagita ca nu le pot viziona.
Multumesc anticipat,
Luciana