0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Mincinoasele si lumanarile

Mincinoasele si lumanarile Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Mincinoasele si lumanarile. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Cine sunt jucătorii Yalancılar ve Mumları (Mincinosul și lumânările sale)? Care este povestea complotului? Ce canal și când va difuza?
Detaliile noii serii care vor fi prezentate pe ecranele Fox TV în vară au început să apară. Cine sunt actorii din seria TV Yalancılar ve Mumları? Care este tema seriei Yalancılar ve Mumları, vă vom împărtăși informațiile. Iată detaliile ….
Seria Yalancılar ve Mumları va purta semnătura Medyapim și va fi adaptată din seria străină Mistress. Seria „Metresler” este o traducere literală a numelor străine, dar nu ne așteptam ca seria „Metresler” să fie difuzată pe canalele turcești. Pentru că Rtük și publicul turc nu au putut accepta cuvintele lui Metresler. Acesta este motivul pentru care este tradus ca Yalancılar ve Mumları, iar seria Mistress va fi publicată ca Yalancılar ve Mumları.Deși Koray Kerimoğlu a fost directorul seriei Yalancılar ve Mumları, distribuția seriei continuă. Deși s-a întâlnit cu unii jucători, nu a dezvăluit numele actorilor din serie. Vom anunța distribuția seriei Yalancılar ve Mumları și numele persoanelor intervievate în acest subiect.Sinopsis al lui Yalancılar ve Mumları
Iubesc viața, relațiile, secretele, minciunile și, cel mai important, va fi spus prietenia a patru prieteni Ceyda, Elif, Meliha și Shebnem. Punctul decisiv în viața lui Elif (Ceren Moray) a fost dispariția soțului ei Engin (Ismail Demirci). Luptându-se să stea și să conducă o cafenea cu fiica sa Tern, drumul lui Elif care va fi întâlnit cu prietenul de la școala fiicei sale, tatăl lui Pelin, Yakup (Feyyaz Duman) și șeriful ei (Melike Güner), totul a dat peste cap Schimbarea.
Titlul anterior al seriei Yalancılar ve Mumları adaptat de Medyapım a fost declarat „Maestru”. Întrucât publicul turc nu ar adopta numele, numele seriei a fost stabilit ca fiind Yalancılar ve Mumları. Seria va fi difuzată pe ecranele Fox TV, iar negocierile pentru lansarea seriei Yalancılar ve Mumları sunt încă în curs.Seria Yalancılar ve Mumları va fi adaptată de la o serie de adaptări din Statele Unite. Va povesti despre viețile, relațiile, secretele, minciunile și mai ales prietenia acestor patru femei. Continuă seria de negocieri Yalancılar ve Mumları, care spune viața a patru femei.

Stare: Returning Series

Durata (minute): 120 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 10

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *