0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Micutele Mincinoase

Micutele Mincinoase Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Micutele Mincinoase. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Acest serial TV se bazează pe povestea minciunilor frumoasei fete (serial TV american).

Asli (Bensu Soral), Selin (Busra Develi), Ebru (Dilan Cicek Deniz), Hande (Melisa Senolsun) și Acelya (Beste Kokdemir) sunt cinci prieteni buni care locuiesc în același cartier și merg la aceeași școală. Vor să petreacă noaptea într-o casă mare la țară și să urmărească împreună un film.

Cu toate acestea, liderul grupului, Aslia, a dispărut acolo, fără să lase nimic în urmă și nimeni nu a auzit nimic despre ea. După ce Acelya a dispărut, s-au destrămat pentru a-și uita experiența.

Un an mai târziu, fetele au început să primească mesaje de la o persoană misterioasă numită „A” care a amenințat că le va dezvălui cele mai profunde secrete, inclusiv secrete pe care credeau că le știe doar Acelya.

Prietenii înstrăinați s-au reunit când au început să primească mesaje de la „A”. La început, au crezut că Acelya a trimis aceste mesaje, dar la scurt timp, cadavrul Acelya a fost găsit îngropat în curtea ei.Prin urmare, fetele își dau seama că există și alții care intenționează să-și distrugă viața.

În timp ce explorează identitatea misteriosului „A”, fetele au trebuit să se ocupe și de propriile lor probleme. Asli a început să vadă un tânăr Eren (Sukru Ozyildiz) care părea să-i fie profesor la școală.

Selin are unele sentimente pentru logodnica surorii sale. Hand a încercat să se mențină în formă, dar s-a temut că greutatea lui va crește din nou.

În povestea minunatei mincinoase (tatli kucuk yalancilar) serial TV, veți explora viețile a 4 tinere ale căror capete au dispărut. Chiar dacă Asley află că Alan este profesorul ei la școală, o să-l vadă în continuare pe Alan? Pot Asli, Selin, Ebru și Hande să afle identitatea misteriosului „A”? Vor încerca fetele să găsească criminalul care și-a ucis prietenii?

Stare: Ended

Durata (minute): 110 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 6.5

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *