0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Maria si Mustafa

Maria si Mustafa Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Maria si Mustafa. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu din Turcia: Maria ile Mustafa
Titlu romana: Maria si Mustafa
Categoria Serialului Turcesc: Drama

Maria (Jessica May) este o fată frumoasă al cărei tată este turc și mama este columbiană. La vârsta de șapte ani, a părăsit Turcia cu mama ei și a început să locuiască în Columbia. După aceea, rar și-a văzut tatăl și a venit în Turcia de mai multe ori. Ori de câte ori venea în Turcia, ea îl făcea în mod deliberat pe tatăl ei să se simtă neliniștit, deoarece credea că tatăl ei îi lăsase să plece și nu făcea tot posibilul pentru a-și reuni familia.

Mulți ani mai târziu, tatăl Mariei a murit de boală, Maria s-a întors în Turcia pentru a vizita cimitirul tatălui său și a vândut proprietatea moștenită de la tatăl ei.

Maria intenționează să vândă proprietatea cât mai curând posibil, să se întoarcă în Columbia pentru a deschide un restaurant cu banii primiți și apoi să lucreze ca bucătar acolo. Cu toate acestea, când a găsit dragostea adevărată în Capadocia, viața ei a fost răsturnată.

Maria l-a întâlnit pe Hilmi Cem Intepe în drum spre Cappadocia, un tip frumos dintr-o familie renumită din Cappadocia.

Când avionul a aterizat de urgență, Maria și Mustafa au călătorit împreună și au împărțit mașina.

Norocul celor doi tineri se intersectează din nou, se reunesc, iar Maria încearcă să vândă pământul pe care l-a moștenit.

Mustafa provine dintr-o familie bogată și este interesat de agricultura ecologică. Viața lui este atât de complicată pentru că poartă o povară grea pe umeri. Când cumnatul său a fost ucis din greșeală de Nihat (Alpay Kemal Atalan), șefii celor două familii au decis să se căsătorească cu copiii lor pentru a evita disputele de sânge.

Sora lui Mustafa, Nadi (Ezgi Celik), a plâns după ce soțul ei a murit, Nihat (Nihat) a intrat în închisoare pentru uciderea cuiva, Mustafa (Mustafa) s-a căsătorit cu sora lui Nihat, Gangka (Tugba Tutug).

Chiar dacă Mustafa s-a căsătorit cu Gonca, el nu a iubit-o niciodată și nu a devenit niciodată adevăratul ei soț. Știa că Gonca ar trebui să se căsătorească cu fratele decedat al lui Mustafa și că purta copilul fratelui decedat al lui Mustafa.

Când fratele lui Mustafa a murit într-un accident de mașină, Mustafa nu a avut de ales decât să se căsătorească cu Gonka și să devină tatăl nepotului său. Și-a sacrificat viața pentru familia sa.

Mustafa are totul din punct de vedere financiar, dar nu este deloc fericit. El și tatăl său Kudley (Tamer Levent), surorile Nadir și Nissan (Hila Koyuncuglu), fratele Sasin (Haki Beach), fiul său Ikraal (Ozlem Ulukan), nepotul Zeyno (Derin) locuiesc împreună. Deniz Gorgulu și așa-numita lui soție Gonca și fiica sa Melek.

Mustafa este pe jumătate mort de aproape 6 ani după ce și-a sacrificat viața pentru familia sa. Când a lovit-o pe Maria, viața sa tragică s-a schimbat dramatic.

Când Mustafa căuta terenuri potrivite pentru agricultura ecologică, Mustafa i-a întors Maria și a vrut să-i cumpere pământul. Chiar dacă Mustafa și Maria provin din medii diferite, ei se apropie unul de celălalt în fiecare zi.

Mustafa și Maria sunt fericiți să petreacă timp împreună și, în cele din urmă, să cadă unul în celălalt. În decurs de o lună, Maria a decis să rămână în Cappadocia în loc să se întoarcă în Columbia pentru a începe o nouă viață cu Mustafa.

Maria simte că Cappadocia este noua ei casă, locul în care locuiește iubitul ei. Odată cu trecerea timpului, Mustafa este dificil să dezvăluie adevărul despre viața sa. Nu a putut găsi momentul potrivit pentru a spune cum a fost forțat să se căsătorească și să devină tatăl nepotului său.

Când Maria rămâne însărcinată și descoperă adevărul despre Mustafa, povestea devine mai complicată.

Povestea serialului TV Maria și Mustafa spune adevărata dragoste dintre fata columbiană Maria (care s-a întors în Turcia după moartea tatălui său) și omul turc Mustafa. Când Maria va descoperi că Mustafa este un bărbat căsătorit, o va ierta pe Mustafa? Poate Mustafa să reușească să-și convingă familia și să divorțeze de așa-numita soție Gonka? Va uita Maria ce s-a întâmplat în Cappadocia și se va întoarce în Columbia? Îl va ierta Nadir pe Nihat și va încerca să trăiască în pace? Când Mustafa este pe cale să divorțeze de așa-numita soție Gonka, va fi pace între cele două familii?

Vizualizari: 4145

Categoria: Drama

Stare: Serial Turcesc

Voturi: 8

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *