6
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 6,00 din 5)
Încarc...
Inima Ranita

Inima Ranita Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Inima Ranita. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Seria Kalp Yarası (Rana inimii) este o serie TV cu temă dramă, care se va întâlni în curând cu fanii seriilor TV de pe ATV. Despre ce este povestea? Cine sunt actorii? Când începe această serie?
Noile detalii continuă să apară în seria Kalp Yarası (Rana Inimii), care va fi difuzată pe ecrane ATV! Afișele serialului vor fi difuzate în următoarele săptămâni și vor fi lansate nu cu mult timp în urmă. Serialul este compus din actori foarte populari, care îl așteaptă cu nerăbdare!
De asemenea, s-a stabilit ce actori vor participa la seria Kalp Yarası (Heartbreak) adaptată din povestea lui Tomris Giritlioğlu. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran și Toprak Can Adıgüzel vor juca în serie. Sema Erol și Mahir Erol vor scrie scenariul pentru seria de dragoste și dramă semnată de Surec Film. Seria a fost filmată în Antakya și va fi difuzată în curând pe ecranele ATV-ului.
Sinopsis al lui Kalp Yarası (Rana inimii)
Ferit (Gokhan Alkan) și Nilgün (Merve Çağıran) au făcut primul pas al căsătoriei la dorința familiilor lor și vor intra în curând în palatul căsătoriei. Cu toate acestea, într-o zi, Ferit și fiul mirelui Ömer (Toprak Can Adıgüzel) l-au văzut pe Nilgün prietenos. Ferit, care nu știa ce să facă, l-a cunoscut pe Ayșe și i-a făcut o propunere foarte interesantă, începând astfel o dragoste reală și mare între ei.
Seria Kalp Yarası (Rana inimii) spune povestea de dragoste impresionantă a lui Ayșe și Ferit. Au luat dragostea pură care le-a schimbat viața de sus în jos, în două familii adânc înrădăcinate din Hatay și Antakya. În conflict de mulți ani.

Când începe seria Kalp Yarası?

Filmările seriei Heart Wound vor avea loc în luna mai. Seria Kalp Yarası va fi filmată în Antakya și va fi difuzată în vară. Deși data de lansare a serialului nu este încă cunoscută, dacă filmările încep în mai, se poate încheia în iunie.

Unde a fost filmat Kalp Yarası?

Seria Kalp Yarası va fi filmată în Antakya. Seria este programată să înceapă filmările în mai și continuă să caute actori. Dacă este finalizată la data programată, se speră să primească instruire în vară. Lucrările acestei serii continuă și se află la începutul drumului. Când vor apărea informații noi, vă vom notifica adăugând seria la subiectul nostru.

Stare: Returning Series

Durata (minute): 120 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 8.3

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 Comment

Viorica

at 4:12 pm

Stiti câte episoade are ?