10
BoredFineGoodAmazingExcellent (2 voturi, medie: 10,00 din 5)
Încarc...
In bataia inimii

In bataia inimii Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: In bataia inimii. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu din Turcia: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Titlu romana: In bataia inimii
Categoria Serialului Turcesc: Drama, Actiune
Numar total de episoade: 33
Hizir Cakirbeyli (Oktay Kaynarca) este un om puternic și bogat care a intrat în lumea subterană după ce fratele său a fost ucis. El a jurat să se răzvrătească împotriva justiției și a început să producă arme pentru liderii mafiei. Este un om de încredere și este cunoscut pentru loialitatea sa: nu își trădează niciodată țara și oamenii care lucrează cu el.
Caracterul său este, de asemenea, bine cunoscut de guvern. Guvernul consideră că nu există un candidat mai bun pentru activități ilegale decât el. Acest lucru se datorează faptului că actualul lider al mafiei Tarik Unluoglu continuă să vândă arme dușmanilor turci fără a lua în considerare viitorul țării. Prin urmare, guvernul l-a chemat pe Hizil pentru a-i face cea mai mare propunere: guvernul va distruge actualul lider al mafiei, Hizil va deveni noul lider al mafiei și, în schimb, Hizil va fi loial țării sale și nu va mai vinde arme dușmanilor turci.Hizir s-a trezit la o răscruce de drumuri: nu a vrut să trădeze oamenii pentru care a lucrat și, în același timp, a vrut să-și protejeze familia. Deși în cele din urmă a decis să nu coopereze cu guvernul, Hizil s-a trezit într-o poziție dificilă din cauza planului actualului lider al mafiei.
În același timp, Hizir a avut unele probleme cu soția sa Meryem (Deniz Cakir), care este o femeie foarte puternică. Chiar dacă Meryem știa că Hizir are o aventură, ea a lucrat din greu pentru copiii ei și pentru întreaga familie. Cu toate acestea, ea nu a putut accepta faptul că Hizier a născut un copil de la prietena sa Nazli (Mujde Uzman).Meryem a spus că poate reprezenta lipsa de respect a lui Kizir față de ea, dar nu lipsa de respect a lui Kizir față de copiii ei. Prin urmare, ea vrea să ia toate măsurile pentru a preveni nașterea bebelușului lui Nazli și pentru a-și arăta puterea altor familii din lumea mafiotă.
În această poveste, veți explora lumea mafiei, iar Hizil se găsește un om puternic. Va urca Hizir în vârful lumii mafiote? Îi va ierta Meryem soțului că a avut o aventură și va continua să trăiască ca de obicei? Va încerca Hizir să-și protejeze familia?

Vizualizari: 6451

Categoria: ActionDrama

Stare: Serial Turcesc

Anul in care a aparut:

Voturi: 6

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *