0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Dovezi: In flăcări

Dovezi: In flăcări Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Dovezi: In flăcări. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Kaan și Wind sunt frați care au crescut într-un orfelinat. La sfârșitul unei mari drame de familie și a unei evadari tragice din trecut, doi frați sunt eliberați într-un orfelinat. Când Kahn avea cinci ani și Feng doi, viețile lor și-au schimbat complet direcția și nu aveau ramuri de care să se țină. Cu toate acestea, ei au creat o poveste de dragoste între ei, ieșind din educația lor fără părinți și arătându-și singuri drumul. Kaan a devenit ofițer de poliție, iar Wind a fost scriitor de poliție. Unul îl vânează pe ucigașul adevărat în biroul de omucideri, în timp ce celălalt ucide personaje fictive din romanele sale și joacă rolul poliției.Cu toate acestea, lumea lui Kahn și a vântului vor fi distruse odată cu apariția lui Omar. Odinioară prieteni din copilărie, Kahn și Omar sunt acum inamici. În ostilitatea lor, vântul s-a oprit. Amândoi le pasă de fratele lor, care le va deschide calea răzbunării și iubirii.

Desigur, viața nu s-a oprit când s-au întâmplat toate acestea. Pe lângă personaje, cazurile cu care se confruntă Departamentul de Omucideri dezvăluie în mod constant viețile străinilor. În ciuda vârstei sale fragede, comisarul șef Kahn aruncă lumină asupra multor crime prin informații și decizii Prem, lucrând cu o echipă de mare succes, inclusiv Tolga, Melis, Arif, Kevser și Naz. Sosirea Asiei, care studiase în Statele Unite și mai târziu s-a alăturat echipei, a perturbat întreaga ordine de lucru a lui Kahn. Kaan și Asya sunt polari opuși în caracter și stil de lucru.

Stare: Ended

Durata (minute): 75 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 8

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *