8
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 8,00 din 5)
Încarc...
Ce se intampla cu familia mea

Ce se intampla cu familia mea Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Ce se intampla cu familia mea. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Salih (Settar Tanriogen) este un bătrân care vinde mâncare tradițională turcească, cum ar fi aluatul Chiba și ravioli în stil turcesc, într-un mic magazin de lângă casa lui. Soția sa a murit când copiii lor erau foarte mici și, de atunci, Saleh a devenit tată și mamă. Are trei copii: Ece (Berna Koralturk), Egemen (Tolga Pancaroglu) și Emrecan (Ozgun Karaman).

Ece este o fată frumoasă de 30 de ani. Este o muncitoare, lucrează ca asistentă de regie într-o companie mare.

Egemen este un tânăr crud și un medic de succes.

Emrecan este un tânăr frumos, un adevărat necăjitor. Este șomer și nu își găsește un loc de muncă oricât ar încerca.

Într-o zi, viața acestei familii s-a schimbat drastic. Ceylon (Melis Tuzonguk), o fată tânără și ușoară, a venit la Istanbul din Cappadocia pentru a-l căuta pe Emrekan. Cu ani în urmă, când era copilă, a salvat-o pe Emrekan de la înec, iar Emrekan a promis că se va căsători cu Ceylonul în schimb.Presupunând că Emrekan își va ține promisiunea, Ceylon a părăsit totul și a venit la Istanbul.

După sosirea Ceylonului, nu numai viața lui Emrekan s-a schimbat, ci și viața altor membri ai familiei s-au schimbat. Ceylan a început să trăiască cu familia și a încercat să își adapteze noua viață la Istanbul. În același timp, Emrecan a descoperit că prietenul său apropiat Ruzgar (Ertunc Tuncer) i-a folosit numele Emrecan și a promis că se va căsători cu Ceylan.

În povestea seriei TV Ce se întâmplă cu familia mea (baba candir-tatăl este viața), veți explora o familie obișnuită cu un tată sacrificat și cei trei copii egoiști ai săi. De asemenea, a vorbit despre conflictul dintre generațiile mai în vârstă și cele mai tinere. Va realiza Ceylan visul ei din copilărie de a se căsători cu Emrecan? Va încerca Ece să-și uite trecutul și să găsească dragostea adevărată? Va găsi Emrecan un nou loc de muncă și va începe să câștige bani pe cont propriu? Va începe Egemen să-și întrețină familia pentru a-i mulțumi tatălui său?

Stare: Returning Series

Durata (minute): 120 min

Anul in care a aparut:

Voturi: 5.5

Network:

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *