10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 10,00 din 5)
Încarc...
Calikusu – Pitulicea

Calikusu – Pitulicea Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Calikusu – Pitulicea. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu din Turcia: Calikusu 
Titlu romana: Pitulicea
Categoria Serialului Turcesc: Romantic, Drama,
Numar total de episoade: 30
Această poveste s-a întâmplat la începutul secolului al XX-lea.
Fahriye Evcen este orfană. Și-a pierdut părinții când era mică. A început să frecventeze o școală franceză de internat din Istanbul și a rămas cu familia mătușii sale în vacanța de vară. Feride își reflectă durerea cu beligeranță. Prin urmare, era obraznică și plină de viață pentru că era diferită de alte fete în timpul școlii, așa că a fost poreclită „w”.Deși Feride a crescut fără dragostea părinților, nu s-a simțit deloc singură. Are mulți prieteni la școală și, în același timp, are ocazia să fie alături de familia mătușii sale. Mătușa ei are doi copii, unul este tânărul fermecător Kamran (Burak Ozcivit), iar celălalt este fata Nekmiye (Ebru Helvacioglu).Necmiye era gelos pe Feride și nu suporta să-și vadă părinții arătând o afinitate pentru verișoara ei. Pe de altă parte, Kamran este un tânăr doctor care este foarte reușit, muncitor, calm și calm. Fred și Camran par a fi incapabili să se înțeleagă pentru că adesea se ceartă fără niciun motiv. Dar, de fapt, s-au îndrăgostit, dar nu și-au dat seama de acest fapt. Feride își ascunde întotdeauna dragostea tratându-l dur pe Kamran. De exemplu, când a aflat că Kamran are o relație cu o tânără femeie, a încercat să-l rănească. Cu toate acestea, pe măsură ce povestea a progresat, atât Fred, cât și Camran și-au dat seama de dragostea lor.Au fost logodiți, dar Fred a părăsit-o pe Camran doar cu o seară înainte de nuntă, pentru că a descoperit că îi este necredincios. După aceea, Fred a lăsat totul în urmă și a fugit din Istanbul. Fiind un tânăr profesor de școală, Feride a încercat să înceapă din nou viața, dar nu și-a uitat niciodată prima dragoste.
În această poveste, veți explora viața dificilă a lui Feride, un tânăr profesor de școală. Va petrece Fred restul vieții în liniște? Va ierta Fred în cele din urmă singura ei iubire, Kamran?

Vizualizari: 10210

Categoria: DramaRomance

Stare: Serial Turcesc

Anul in care a aparut:

Voturi: 8

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *