0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Licurici

Licurici Serial Turcesc Online Subtitrat

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Vă recomandăm să urmăriți următorul serial în limba turcă: Licurici. Are o traducere in română și nu are reclame la fel de enervante ca alte site-uri web. Îl puteți viziona pe smart TV, desktop și dispozitive mobile.

Titlu din Turcia: Ates Bocegi
Titlu romana: Licurici
Categoria Serialului Turcesc: Romantic, Comedie
Numar total de episoade: 17
Barris (Seckin Ozdemir) este un avocat de succes. Are 35 de ani, singur și chipeș. El crede că poate înțelege dintr-o privire caracterul tuturor, deoarece munca sa l-a făcut să cunoască mulți oameni. Barris a simțit că nu există nimic în viața asta care să-l surprindă. Cu toate acestea, când a acceptat ultimul proces, viața sa s-a schimbat dramatic.
Baris a aflat că nepotul său Hakan (Umur Yigit Vanli) a avut un accident de mașină în timp ce își împrumuta mașina. Reclamantul l-a extorcat pe Barris dintr-un videoclip care arăta că mașina lui lovea o fetiță pe stradă și a părăsit locul accidentului fără să o ajute pe fata rănită. În videoclip, puteți vedea în mod clar placa de înmatriculare, dar nu puteți vedea șoferul care conduce. Baris și familia sa l-au suspectat mai întâi pe Hakan, dar mai târziu au aflat că accidentul a avut loc atunci când mașina a fost furată.Hakan este o persoană inofensivă și își amintește că mașina a fost furată la petrecerea lui de ziua de naștere și a fost adusă înapoi a doua zi. Prin urmare, el nu a completat raportul oficial al poliției. Cu toate acestea, Hakan nu-și amintește cu cine și-a petrecut petrecerea de ziua lui. Prin urmare, are nevoie de ceva timp pentru a-și aminti totul, astfel încât să poată găsi plapuma reală și nu în spatele accidentului.
În acest caz, Barris are două opțiuni: fie să-și abandoneze cazul, fie să dovedească nevinovăția lui Hakan. Evident, Barris nu ar putea dovedi inocența lui Hakan fără un raport oficial al poliției. Prin urmare, a decis să găsească adevăratul vinovat înainte ca reclamantul să facă public videoclipul.Baris și prietenul său apropiat Teo (Cagri Citanak) au găsit-o pentru prima dată pe fată rănită în videoclip. Vor să vorbească cu familia ei și să explice în detaliu situația. Cu toate acestea, au aflat că Nilay Deniz, mătușa fetei rănite, se anchetase pentru a găsi mașina care s-a izbit de nepoata ei mică.
Asli este o tânără inteligentă care este șofer de taxi pentru a-și întreține familia. Familia și prietenii ei o numesc „Firefly”. Este dură, plină de viață și mândrie. Deși mama ei a vrut ca ea să lucreze la birou ca alte fete tinere, Asli a lucrat în continuare ca șofer de taxi ca tatăl ei. Mama ei ne-a spus că nimeni nu vrea să se căsătorească cu o fată care lucrează ca bărbat, dar Asli știe că nu poate lucra sub ordinele altei persoane.
Asli este hotărâtă să găsească vinovatul care a făcut ca nepoata ei să fie rănită și legată de un scaun cu rotile.Prin urmare, a făcut o mulțime de cercetări pe cont propriu. În cele din urmă a ajuns la numeroase plăcuțe de înmatriculare, posibil una dintre mașinile care s-au izbit de nepoata ei. Când l-a cunoscut pe Teo, a explicat toate acestea și a menționat că era pe punctul de a-l găsi pe vinovat.
Temându-se să fie prins, Teo a oferit o ofertă de muncă: Asli va lucra ca șofer personal al lui Baris și, în schimb, Baris va primi cazul și va finaliza toate investigațiile gratuit. În acest fel, Baris și Teo speră să-i acorde o atenție deosebită lui Asli, să controleze căutarea și să găsească adevăratul vinovat, apoi să găsească mașina în accident.După ce Baris și Asli s-au întâlnit, viața lor s-a schimbat dramatic. Baris credea că nimic nu-l poate surprinde și a început o aventură iubitoare. La prima vedere s-a îndrăgostit de Asley. În același timp, Asli a început să dezvolte unele sentimente pentru Baris, chiar dacă știa că aceste sentimente provin din medii diferite. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, Baris a avut dificultăți în a păstra secretul lui Asl.
În serialul TV Atesbocegi, veți vedea dragostea a două persoane: Asli, frumoasa fată a șoferului de mașină de lux, și Baris, bărbatul frumos care merge cu mașina. Va încerca Baris să găsească adevăratul vinovat din spatele accidentului de mașină și să dovedească nevinovăția nepotului său? Va lucra Asli cu succes sub comanda altei persoane? Vor găsi Barris și Asley în sfârșit dragostea adevărată? Ce se va întâmpla când Asli va afla secretul lui Baris?

Vizualizari: 3662

Categoria: ComedyRomance

Stare: Serial Turcesc

Anul in care a aparut:

Voturi: 8

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *