• Player 1
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Valurile vietii Episodul 81 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Valurile vietii

Este disponibil acum, Valurile vietii Episodul 81 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Valurile vietii".

După faliment, nu aveau altceva decât o casă mică și o participație de 50% într-un mic hotel din Bodrum, care a fost lăsat lui Ildiz de tatăl ei. Familia a decis să se mute în Bodrum, a început să locuiască în acea casă mică și a locuit din nou în acel mic hotel. Cu toate acestea, pentru o familie obișnuită cu o viață bogată, nimic nu este ușor.Artes și Sue și-au părăsit prietenii bogați și au început să frecventeze școlile publice obișnuite din Bodrum. De asemenea, vor să găsească câteva locuri de muncă cu jumătate de normă pentru a-și întreține familiile. Le-a fost greu să trăiască fără bani, dar cu ajutorul prietenilor locali Kelebek (Hilmi Sem Interpe) și Asli (Ezgie Senler), au început să își adapteze noua viață.

Pe de altă parte, Yildiz vrea să fie prea puternică pentru familia ei. Cu toate acestea, nici ea, nici soțul ei nu sunt ușoare. Acest lucru se datorează faptului că cealaltă jumătate a micului hotel aparține fostului iubit al lui Ildiz Fariali (interpretat de Tim Xin Essen). Faryali este necăsătorit și nu-l va uita niciodată pe Yildiz. Și-a dedicat tot timpul acestui mic hotel și nu a vrut să lucreze cu Yildiz.În această poveste, veți explora cum se schimbă viața unei familii după faliment. În ciuda trecutului, Faryali și Yildiz pot lucra împreună cu succes? Va ști Yildiz despre aventura soțului ei? Își va uita Artes prietenii care aparțin unor familii înstărite? Chiar dacă nu există suficient timp pentru a practica în școala publică, Su poate fi admis la Conservator?

Vizite: 352

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *