• Player 1
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 10,00 din 5)
Încarc...

Pretul dragostei Episodul 67 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Pretul dragostei

Este disponibil acum, Pretul dragostei Episodul 67 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Pretul dragostei".

În cele din urmă propus în „Love Rent”!

Totul este bine acum. Defne și Omer sunt foarte fericiți. Au început să formuleze obiceiuri de viață împreună pentru a se completa reciproc. Nelliman a început: „Căsătoriți-vă și faceți copii acum, hai!”
Defne a venit să-l umple pe Neriman și a jucat trucuri pentru a-i aminti lui Ömer ideea de a se căsători. Dar ceea ce nu știa era că asta era deja în mintea lui Omar …

Pe de altă parte, entuziasmul de Anul Nou este peste tot … adunări de familie, vacanțe la birou și, bineînțeles, ideile strălucite ale lui Koriș:Îl va îmbrăca pe Omer în costumul lui Moș Crăciun! Omar o va accepta? Sinan și Șükrü au făcut un mare pariu cu Koriș pe această problemă. Koray a încercat tehnici de neimaginat pentru a-l convinge pe Ömer. Rezultatul revendicării este cu adevărat, cu adevărat neașteptat …

Ömer și Defne împărtășesc cu alții bucuria de a intra în noul an. Ofer cadouri pentru a-i face fericiți pe cei care au nevoie … pentru că bunătatea se dublează atunci când este împărtășită.

În cele din urmă, a fost o surpriză plăcută să-l aduc pe Defne în nori. O surpriză care a dat totul peste cap la începutul poveștii … nimeni în afară de Omer nu s-a putut gândi la asta.

Vizite: 9432

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 Comment

Lil

at 3:04 am

Filmul e bun, dar ff trunchiat. M-am simtit furata fiindca unele din povestiri nu au fost terminate in nici un fel. Pe alt site am gasit tot filmul, cu finale ale tuturor participantilor. NU e corect fata de vizitatori sa vada versiunea scurta, trunchiata a acestui film.