• Player 1
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 10,00 din 5)
Încarc...

Pretul dragostei Episodul 56 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Pretul dragostei

Este disponibil acum, Pretul dragostei Episodul 56 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Pretul dragostei".

– Doar Defne și Omer!

Cu toții ne-am uitat. În cele din urmă Defne și Omer sunt singuri! Defne a venit să-l vadă. Nu există nimic în viața lui Ömer și Ömer, așa cum a plecat … nu este nimic de ascuns. B. Se învinovățește de tot ce s-a schimbat, rău, rău. De data aceasta acul este în Defne.

Conștiința îl împinge pe Defne și vine la Ömer în acest mod; Omer este surprins și mulțumit. În schimbul acestui gest, am fost cu toții surprinși de cadoul făcut manual de Ömer primit pentru Defne. Pamir se odihnește la masă și acum îl joacă direct pe Omer. Am auzit țipetele lui Pamir, el a crescut doza de provocare și regele Omar a făcut urechi surde.

Chemarea bruscă a lui Sinan în mijlocul nopții ne-a surprins. De data aceasta, abordarea lui Sinan Seda merită văzută. Responsabilitățile lui Seda și dorințele lui Sinan se intersectează pentru prima dată. Poți lua prima întorsătură? Seda, victima erei Kory …Koray îl împinge pe Seda într-o situație disperată. Pe de altă parte, există entuziasm de partid în companie. Koray Sargın, invitatul de onoare, invitatul principal și gazda petrecerii, s-a simțit încă o dată foarte mulțumit de el însuși. Neriman are ocazia să afle despre plan alăturându-se petrecerii. Parte; Omer aduce un suflu nou triunghiului Pamir și Dene. Odată cu evoluția neașteptată după petrecere, cortina acțiunii a fost ridicată.

Esop a tăiat valurile unul câte unul. Acum, cu un pas mai aproape de țărm. Cererea de ajutor a lui Türkan îi lasă pe Iso și Ayșegül în pace. Când Esop a plecat de acasă, inima îi era mai ușoară. Pe de altă parte, Ayșegül are din ce în ce mai multe probleme.

Ușa închisă s-a deschis și șuruburile erau slăbite. Iubire, furie, pasiune și pasiune … Ochi în ochi, inimă în inimă … Pe de o parte, Regele pădurii rănit, pe de altă parte, Albertina cu aripile rupte.

Vizite: 5841

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *