• Player 1
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 10,00 din 5)
Încarc...

Pretul dragostei Episodul 54 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Pretul dragostei

Este disponibil acum, Pretul dragostei Episodul 54 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Pretul dragostei".

„Amenda lui Omer este dificilă!”
Ömer și Defne se întâlnesc pe neașteptate. După această întâlnire bruscă, piatra părea să se fi îndepărtat de locul său original. Omer este nervos și persistent. I-a spus lui Sinan că îl vrea pe Defne. Deci, cum va câștiga Omer Defne?
Nelliman a regretat ce a făcut. Trebuie să vorbească cu Omer. Nepotul ei și-a cerut scuze. Prin urmare, Neriman are încredere scăzută în Ömer? Omarul spart va accepta propunerea de soluționare a lui Neriman? Defne l-a întâlnit pe Ömer și a fost confuz și nu știa ce să facă cu invitația lui Pamir. Defne încearcă să-și pună capăt tuturor viselor despre Ömer. În acest episod, apare în fața ta cu dragoste, furie și pasiune!
?Koray, care a părăsit compania și a deschis un magazin, a început să-l implore pe Ömer să-l ducă la Passionis. Cum se va întoarce Koray la companie? Să aruncăm o privire la solo-ul autoeditat al lui Koray. Va fi Koray imposibil să se întoarcă la Passionis? Unde este Pamir? Care este părerea sa despre cooperarea cu Koray?
Defne, care se afla la vârful carierei sale, a primit o ofertă. Passionis Logistics și StilWagon sunt acum încredințate Defne. Deci, ce se va întâmpla cu Omer și Pamir, Seda și Sinan?
Dragostea sau mândria vor câștiga jocul așteptat Defne Omer

Vizite: 6210

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *