• Player 1
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 voturi, medie: 10,00 din 5)
Încarc...

Inima indurerata Episodul 13 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Inima indurerata

Este disponibil acum, Inima indurerata Episodul 13 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: " Inima indurerata".

Yilmaz l-a prins pe Yusuf și l-a înjunghiat pe Mehmet, care a reușit să-l țină pe Birsen și pe copii ascunzând arma. Totuși, aceasta a marcat începutul unui moment dificil pentru Seray. Bătaia pe care Seray a primit-o în prima sa noapte în casă era o pregustare a ceea ce avea să urmeze. Pe de altă parte, Birsen nu i-a putut opri pe tatăl său și pe Halil care au bătut la ușă de afară și a părăsit singur casa pentru a evita un incident mai mare. Involuntar, mama lui a început să acopere Skystorm. Această situație l-a încurajat și mai mult pe Yilmaz.
Decizia de a deschide mormântul devreme l-a făcut pe Khalil să-și pună la îndoială decizia. Levent, în schimb, organizează o întâlnire pe care o îndure toată familia, punând presiune emoțională asupra lui Halil. Birsen, Feride s-a întâlnit în același timp din cauza fricii ei de tatăl ei și a dragostei ei pentru el; s-au întâmplat vizavi de Halil la întâlnire. Cu câteva ore înainte de autopsie, Khalil și-a asumat singur responsabilitatea pentru decizia importantă.
Grijile lui Zeynep nu aveau nimic de-a face cu relațiile ei. Dacă rezultatele autopsiei nu vor ieși așa cum au sperat, ei se îndoiesc că Khalil își va putea continua viața ca înainte.

Vizite: 802

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *