• Player 1
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Adanali Episodul 36 Online Subtitrat in Romana

Adauga in lista ta de seriale turcesti preferate: Favorite

Lista episoade: Adanali

Este disponibil acum, Adanali Episodul 36 subtitrat in limba romana. Aceasta este un nou episod din serialul tau turcesc favorit.

Urmăriți online toate episoade traduse de echipa noastra ale serialului turcesc: "Adanali".

Engin și Sofia în prima linie plină de gelozie. Engin este foarte deranjată că Sophia se va întâlni cu vechiul ei prieten Alex. După ce a lăsat-o pe Sofia la școală, s-a dus acolo unde a sunat Adanaly, neștiind prezența lui Antebu. El a adus și Adanal Motors în echipa sa. După ce a strâns echipa Adanei, a sosit și echipa Mariei. O mare surpriză îi așteaptă pe Adana și Enjin. După ce toată lumea este asamblată, managerul Nevzat oferă informații despre Anteb. Spre sfârșitul întâlnirii, o altă persoană s-a alăturat echipei. Idil… a fost citit din mânia lui Maraz Ali. Adana a fost șocată. Managerul lui Nevzat, Idil, a explicat și noile sale responsabilități la sosire. Istanbulul este sub amenințarea unui atac terorist. Cum va depăși Anteb această situație care a devenit și mai puternică odată cu adăugarea lui Maraz Ali și Maria?

El și-a ucis capul la Istanbul; infracțiunile mărunte precum tâlhăria, tâlhăria, contrabanda, frauda au devenit parte din viața de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul, care devine treptat „Orașul Crimei”, a trebuit rechemat „Adana”, adică Yavuz (Oktay Kaynarca), unul dintre șefii ramurii crimei organizate din Istanbul.

Vizite: 314

Adauga o parere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *